Какво пише пресата: Краят на една ера?

BRITAIN SOCCER CHAMPIONS LEAGUEИън Лейдимен пише в Daily Mail…

Краят на една ера: Скоулс, Гигс, Рио се отправят към изхода
Пол Скоулс планира да се откаже окончателно след края на сезона, докато Сър Алекс Фъргюсън се подготвя за поредното лятно сътресение на Олд Трафорд. Полузащитникът Скоулс е казал пред приятели, че ще прекрати кариерата си през Май и този път няма да се завръща. Фъргюсън трябва да приеме възможността и друг ветеран, Райън Гигс, да напусне единствения си клуб през лятото, а и защитникът Рио Фърдинанд все още не е обявил публично дали ще продължи договора си. Капитанът Неманя Видич страда от проблеми с коляното си и Фъргюсън вече започна да търси начини да освежи състава си. Той изпрати скаути да наблюдават аржентинския защитник на Бенфика Езикиел Гарай в мачовете срещу Спортинг Лисабон и Оланензе. Фъргюсън се интересува и от норвежкия защитник на Мьолде Вегард Форен.

В статия за трансферни слухове Sun твърди, че Юнайтед следи Езикиел Гарай от Бенфика, а Mail пише, че Юнайтед среща конкуренция от Франция за полузащитника на Порто Ектор Ерера.

Междувременно Mail съобщава, че Райън Гигс е започнал уроци по плуване, за да участва в състезания по триатлон след като приключи с футбола.

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Коментирай