Манчестър Юнайтед Футболни Училища

mufcsoccerschoolНаучете се да живеете, да се учите и да играе по начина на Манчестър Юнайтед.

От Summerly Learning предлагат интензивните двуседмични курсове във футболните училища на Манчестър Юнайтед (MUSS), които са пълни със спортни дейности и образование, осигурявайки пролетна или лятна ваканция във Англия.

Курсът е предвиден за момчета от 8 до 18 годишна възраст. 

Манчестър Юнайтед футболни училища: футболни лагери с английски език – ДАТИ и ЦЕНИ за 2013г:  От 25.03.2013 до 6.4.2013; момчета 8 – 18; цена  £2 350.

Записването за пролетния лагер на Манчестър Юнайтед Футболни Училища е удължено до 4-ти март 2013г!

През първата половина на деня учениците присъстват на тренировки по футбол, наставлявани от световно известните треньори на футболните училища на Манчестър Юнайтед. Независимо на какво равнище с уменията им, те получават интензивен курс от тренировки, които покриват футболни техники, тактики, физическите, психологически и социални елементи от играта, в една приятелска и забавна атмосфера.

Следобедите са отредени за уроци по английски език, в които се използват специални уроци с футболен речник, създадени от Оксфорд Юнивърсити Прес. Учениците са в групи, според нивото на езиковите им умения, което води до бързото им напредване в обучението. Интерактивните уроци покриват граматика и речников запас от думи, но също така наблягат сериозно на разговорния английски език.

След вечерната сесия футболни тренировки, учениците имат възможност да се социализират и да се насладят на забавления заедно с приятели от цял свят – една незаменима културна възможност.

Настаняването в един от внимателно подбраните регионални центрове на MUSS завършва първокласното преживяване с различни дейности и екскурзии. Учениците откриват и опознават Англия, активни са и говорят английски през цялото време – перфектната ваканционна комбинация.

Организаторите от футболните училища на Манчестър Юнайтед са с изключително богат опит в предоставянето на футболни лагери с английски език. Те се гордеят с качеството и учебното и тренировъчно съдържание на техните лагери, както и от грижата им за учениците. От момента, в който учениците пристигнат в лагера, до последния ден от престоя им, учениците на MUSS са обгрижвани с внимание, активни, мотивирани и щастливи.

Повече информация на SummerlyLearning.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Манчестър Юнайтед Футболни Училища, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Коментирай