Звездите на Манчестър Юнайтед в националните отбори

1B9CEEA9B39B4C0C8365A9AB9567EFE6

 

Много играчи на Юнайтед може да се изправят един срещу друг на 13ти (петък) и 17ти (вторник) ноември, когато се очакват някои доста интересни срещи.

Англия има в състава си четирима футболисти на Юнайтед – играчът на месеца Крис Смолинг, заедно с Фил Джоунс, Майкъл Карик и наскоро обявеният за гол майстор на Англия Уейн Рууни. Техните първи опоненти Испания са изпратили повиквателни на Давид де Хеа и Хуан Мата, които се надяват да се появат в приятелската среща в петък на Естадио Хосе Рико Перес в Аликанте.

Четири дни по-късно на Уембли Англия ще се изправи срещу Франция, които ще разполагат с Антони Марсиал и Морган Шнайдерлин за срещата, както и за предстоящия сблъсък с Германия. Френското дуо на Юнайтед може да се изправят срещу съотборника си Бастиан Швайнщайгер на Стад дьо Франс в петък.

Германия след това ще играе срещу Холандия в Хановер на 17ти ноември. Холандците разполагат с Далей Блинд и Мемфис.

Маруан Фелайни, който пропусна съботната среща с УБА заради контузия, е принуден да се откаже от срещата между Белгия и Италия в Брюксел на 13-ти ноември, както и от последващия сблъсък с Испания. Матео Дармиан запазва мястото си в тима на Италия, които приемат Румъния в Болоня няколко дни след срещата с Белгия.
Междувременно, мениджърът на Северна Ирландия Майкъл О’Нийл се надява, че Пади Макнеър ще е част от отбора за гостуването в петък на Латвия на Уинзър Парк, макар че неговото име не фигурира в обявените 23ма играчи. Младият защитник все още се възстановява от контузия, като Майкъл обеща да следи състоянието му през следващите няколко дни.

Аржентина ще се изправи срещу Бразилия в квалификациите за Световното през 2018г. в петък в Буенос Айрес. Дуото на червените дяволи – Маркос Рохо и Серхио Ромеро, ще бъдат на разположение на Аржентина за мача, както и за другата квалификационна среща с  Колумбия в Баранкиля.

 

13.11 – петък
Аржентина Бразилия (Маркос Рохо, Серхио Ромеро)
Белгия – Италия 19:45 GMT (Матео Дармиан)
Франция – Германия, 20:00 GMT (Антони Марсиал, Морган Шнайдерлин; Бастиан Швайнщайгер)
Северна Ирландия – Латвия, 19:45 GMT (Пади Макнеър)
Испания – Англия, 20:00 GMT (Давид де Хеа, Хуан Мата; Майкъл Карик, Фил Джоунс, Крис Смолинг, Уейн Рууни)
Уелс – Холандия, 19:45 GMT (Далей Блинд, Мемфис)

17.11 – вторник

Колумбия – Аржентина, 20:30 GMT (Маркос Рохо, Серхио Ромеро)
Белгия – Испания, 19:45 GMT (Давид де Хеа, Хуан Мата)
Англия – Франция, 20:00 GMT (Майкъл Карик, Фил Джоунс, Крис Смолинг, Уейн Рууни; Антони Марсиал, Морган Шнайдерлин)
Германия – Холандия 19:45 GMT (Бастиан Швайнщайгер; Далей Блинд, Мемфис)
Италия – Румъния, 19:45 GMT (Матео Дармиан)

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Звездите на Манчестър Юнайтед в националните отбори, 5.0 out of 5 based on 4 ratings