За нас

tenyearsonline

14 години ManUtd-Bulgaria.com е най-доброто място за всички фенове на Манчестър Юнайтед в България.

Тук винаги ще получите най-актуалните новини около Червените Дяволи, а също така може да споделяте и мнението си относно най-великия клуб света в нашия форум.

Целта ни е нашите читатели и потребители да получават най-актуалната и най-точната информация за Манчестър Юнайтед. За тази цел разчитаме основно на официалния сайт на клуба, като публикуваме само и единствено преводни новини и интервюта.

За тези 14 години се превърнахме в един от най-популярните фен сайтове/форуми на чуждестранни отбори в България. Във форума ни има регистрирани над 11 000 потребители, които всеки ден прекарват свободното си време, дискутирайки страстно случващото се около клуба.

През последните 14 години всички заедно преживяхме невероятни моменти с Червените Дяволи, но също така станахме свидетели и на някои тъжни и не чак толкова приятни неща. За тези четиринадесет години Юнайтед спечели пет титли на Англия (2007, 2008, 2009, 2011, 2013), две Купи на Англия (2004, 2016), една Шампионска Лига (2008), четири Купи на Лигата (2006, 2009, 2010, 2017) , една Световна клубна купа (2008) и една Лига Европа (2017 – Football? Completed it, mate!).

През 2013 г. по повод 55-годишнина от самолетната катастрофа в Мюнхен създадохме специален сайт посветен на трагедията. Munich58 е он-лайн паметник, с който искаме да почетем паметта на загиналите. Да предостави информация на феновете на Юнайтед за едно събитие, които заема огромна част от историята на клуба.

Обръщаме внимание и на Резервите и Акдемията, основно на страницата ни във Facebook BulgarianReds, където вече седем години следим развитието и изявите на младите надежди на Манчестър Юнайтед. От 2018 година започваме да следи и новосформирания женски отбор.

Благодарим Ви за прекрасната подкрепа през годините. Надяваме се, че и за напред ще прекарвате приятни мигове в нашите сайт и форум. MU, MUF, MUFC OK!

MUBG Facebook и Twitter
BulgarianReds Facebook и Twitter