Заха: Невероятно чувство

zahaontheballУилфред Заха говори пред коментатора на MUTV Дейвид Стоуел веднага след първия си мач с екипа на Манчестър Юнайтед срещу Синга Ол Старс в Банкок…

Какво беше чувството да облечеш екипа на Манчестър Юнайтед за пръв път?
Невероятно чувство, да изляза и да играя с футболисти като Рио, Райън Гигс, Андерсон… за мен беше достатъчно, знаейки, че съм с тях на терена.

На нас ни беше горещо само като гледахме двубоя. А какво беше да играеш?
Тази влажност на въздуха е лудост, но трябваше да натискаме. А и ще бъде добре за фитнеса ни, когато се приберем в Англия.

Добра подготовка ли беше този двубой?
Да, определено. Работим много здраво в тренировките, но мачовете са именно това, от което имаме нужда. Донякъде и самото време ни помага, защото не нужно да тичаш много, за да се изпотиш.

Имаше възможност да отбележиш дебютния си гол за клуба…
Опитах се да наведа главата си и да направя контакт с топката. Историята щеше да бъде доста по-различна, ако това беше влязло. Радвам се, че получих възможност и ще бъде невероятно чувство, ако някой ден успея да отбележа гол. Но в момента това няма значение.

Тимът заминава за Сидни сега. Предполагам, че това турне е нещо много различно за теб?
Да, това е първото ми подобно турне и не съм свикнал. Толкова много фенове да дойдат и да гледат предсезонен мач е нещо толкова различно за мен. Очаквам следващата част с нетърпение. Искам да работя здраво и да ставам все по-добър във всичко.

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Заха: Невероятно чувство, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Коментирай