Ерера се наслаждава на ролята си

JS51903528

Андер Ерера говори за ролята си при победата на Манчестър Юнайтед с 3-0 над Хъл Сити и изказа своята благодарност към феновете, че го избраха за играч на мача в ексклузивно интервю за ManUtd.com…

Поздравления за наградата ти за играч на мача, въпреки влизането ти в игра от резервната скамейка. Това си е постижение…

Много съм щастлив. Благодарен съм, защото знам, че феновете на Манчестър Юнайтед са виждали множество добри играчи на Олд Трафорд и това много ме радва. Благодаря на всички тях. Старая се да продължавам да се трудя и да помагам на тима. Щастлив съм от развитието на срещата, разбира се.

Игра на по-предна позиция, заменяйки Анхел ди Мария. Как ти се стори?

Да, играх като №10 и това е добре, защото мога да играя на различни позиции и така мениджърът има повече опции. Мисля, че това беше най-добрият мач през сезона за нас, но трябва да продължим да полагаме усилия и да печелим двубоите, защото искаме да сме в челните места в класирането.

Защо, според теб, представянето беше толкова впечатляващо? Това на факта, че започвате да се сработвате ли се дължи?

Защото държахме топката. Рядко я губехме. Мисля, че изпълнихме това, което мениджърът изисква от нас, защото чух, че сме имали 77% владеене на топката. Това е страхотен показател. Много сме щастливи и мисля, че играхме много добър футбол, защото контролирахме топката.

Стоук едва бяха победени от Ливърпул с късно попадение. Това доказва ли тяхната издържливост преди визитата им на Олд Трафорд във вторник?

Да, никога не съм ги виждал да губят двубой с 4-0 или 5-0. Винаги се борят в мачовете и през този сезон, според мен, играят много по-добре и задържат топката повече на земята. Ще бъде трудно, защото те имат добри играчи, но играем на Олд Трафорд и ние искаме да спечелим всяка среща.

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Ерера се наслаждава на ролята си, 5.0 out of 5 based on 4 ratings