Ерера похвали пътуващите фенове

herrerascorespres

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера поздрави гостуващите фенове за гръмогласната подкрепа, която е помогнала на тима да спечели с 3-1 визитата на Престън за ФА Къп.

Юнайтед допусна ранен гол в началото на второто полувреме, дело на Скот Леърд, но Ерера изравни и даде началото на обрата. Испанецът смята, че подкрепата на гостуващите привърженици е била решаваща и е дала допълнителен импулс на футболистите на Луис ван Гаал.

„Подкрепата винаги е великолепна и това означава много за нас“, заяви Андер пред MUTV. „Днес те отново бяха фантастични на стадиона на Престън. Феновете застанаха зад нас в труден момент и ние сме им благодарни. Спечелихме заради тях, защото те ни тласнаха към победата, след като изостанахме в резултата.“

Трудната победа на Дийпдейл, постигната благодарение на последвалите попадения на Маруан Фелайни и Уейн Рууни, означава че Манчестър Юнайтед ще приеме Арсенал на Олд Трафорд в следващата фаза на турнира. Андер Ерера няма търпение за сблъсъка.

„Трябва да продължим пътя си в турнира и да победим Арсенал, който е един от най-добрите отбори в момента“, добави халфът.

„Но ние сме Манчестър Юнайтед, имаме страхотен дух, който демонстрирахме и днес. Притежаваме много добри футболисти и треньорско ръководство и ще продължаваме да се подобряваме.“

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Ерера похвали пътуващите фенове, 5.0 out of 5 based on 4 ratings