Ерера: Мечтата ми е да остана тук задълго

Herrera-happy

Андер Ерера изрази желанието си да остане в Манчестър Юнайтед за много години и да последва стъпките на редица дългогодишни Червени Дяволи.

Привлеченият през лятото от Атлетик Билбао халф напоследък е в отлична форма и спечели отличието Играч на месец Февруари. След като започна в редица мачове, той затвърди мястото си в стартовия състав на Луис ван Гаал и се разписа на два пъти срещу Астън Вила, с които головете му през сезона вече са седем.

В ексклузивно интервю за United Review, 25-годишният всестранно развит халф бе ясен, заявявайки, че се чувства удовлетворен на Олд Трафорд.

„Аз съм много щастлив,“ ентусиазиран е той. „Дори, когато не играех, също бях щастлив. Аз съм в Манчестър Юнайтед. Чувствам се истински късметлия да бъда тук. Мениджърът трябва да реши кой играе или не играе, но ние винаги трябва да уважаваме решението, което той взима. Мениджърът иска най-доброто за отбора, най-доброто за нас и ние трябва винаги да го следваме.“

„Когато подписах за Манчестър Юнайтед, си мислех за футболисти като Майкъл Карик, Уейн Рууни, Антонио Валенсия, Рафаел да Силва и въпреки че вече не е тук, Дарън Флетчър. Това са хора, които играят от дълго време за Юнайтед. Моя мечта е да бъда тук задълго, защото съм в правилния отбор, в правилното първенство и в правилната страна. Чувствам се много щастлив и искам да остана в клуба за много години напред.“

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (6 votes cast)
Ерера: Мечтата ми е да остана тук задълго, 4.8 out of 5 based on 6 ratings