Евънс: Готови сме

Britain Soccer Premier LeagueДжони Евънс заяви, че играчите са готови са сблъсъка за Комюнити Шийлд срещу Уигън на Уембли и са развълнувани заради началото на сезона.

В неделя Червените Дяволи се изправят срещу отбора от Чемпиъншип, който спечели ФА Къп миналия сезон, и Дейвид Мойс ще се опита да спечели първия си трофей като мениджър на Юнайтед.

Евънс твърди, че му харесва новия режим на Мойс и след няколкото контроли през предсезонната подготовка, отборът няма търпение за футбол от първенството.

„Лично аз нямам търпение сезонът да започне и това се усеща в целия отбор,“ каза той за MUTV. „Предсезонната подготовка е зад гърба ни и започваме в неделя на Уембли. Всички ние нямаме търпение.

„Това е единствен мач, който може да се развие по различен начин и това го прави специален, особено защото е на Уембли. Теренът там винаги е в добро състояние и се надявам това да извади на показ най-доброто и от двата отбора.

„Щабът е страхотен,“ добави той, запитан за ръководството на Мойс и екипа му, който включва и Райън Гигс като играещ треньор. „Преходът беше лесен.

„Няма много промени, те просто имат свой стил при тренировките. Преходът премина много гладко. Колкото до ролята на Райън, той винаги е бил нещо като треньор, когато става дума за безценните му съвети към играчите.

„Всъщност имахме доста тежки мачове през лятото и тренирахме много върху физическата си подготовка.

„В първия мач в Тайланд може би бяхме малко натежали и ни трябваше време да влезем в ритъм. Имахме и два много тежки мача в Япония срещу отбори във форма. Това бяха чудесни срещи за физическата ни подготовка.

„Затова играем тези контроли – за да видим в каква форма сме. Надявам се, че сега ще тръгнем нагоре.“

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Евънс: Готови сме, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Коментирай