Евра благодари на феновете

patleavingПатрис Евра излезе с изявление насочено към феновете на Манчестър Юнайтед, след като уреди трансфера си в Ювентус.

„След като мислих много, реших, че е дошло времето да напусна Манчестър Юнайтед. Това е най-сериозното решение, което съм взимал в кариерата си, тъй като клубът е, и винаги ще бъде, в сърцето ми.

Да премина и да играя в Манчестър Юнайтед беше истинска привилегия, сбъдната мечта. Времето ми тук е изпълнено с толкова много спомени. И по време на хубавите моменти, и по време на лошите всички бяхме много задружни и останахме лоялни. Винаги съм казвал, че не просто се присъединяваш към отбора на Манчестър Юнайтед, а към едно огромно семейство и нека тази традиция продължи още дълго време.

Този клуб е пропит с история и наистина се чувствам привилегирован, че бях част от него. През последните девет години се срещнах и работих с фантастични хора – някои от които ще останат мои приятели цял живот. Искам да благодаря на всички в клуба – съотборници, треньори и всеки един член на екипа, който правеше всеки ден в Керингтън или на Олд Трафорд специален.

Огромно благодаря към Сър Алекс Фъргюсън, който направи всичко това възможно. За това, че ми даде привилегията да бъда капитан, да бъда вдъхновяван от легенда на Манчестър Юнайтед и да разбера, че никой не е по-голям от клуба.

Най-големите ми благодарности са за феновете. Изживяхме невероятни моменти заедно, вдигнахме всички тези трофеи заедно и винаги ще си спомняме за онази нощ в Москва. Винаги, когато излизах с червената фланелка знаех, че играя за емблемата и за един специален клуб. Знам, че всички вие ще се насладите на още успехи през следващите сезони.“

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (10 votes cast)
Евра благодари на феновете, 4.8 out of 5 based on 10 ratings

Коментирай