Ди Мария: Усещам подкрепата на феновете

dimariagawa

Анхел Ди Мария казва, че всеки път когато притежава топката усеща подкрепата на феновете на Манчестър Юнайтед и чувства, че се намества добре на Олд Трафорд.

Крилото пристигна през лятото за рекордните за английския футбол 59.7 млн. паунда и след впечатляващи първи седмици с отбора, той бе избран за играч на месец септември.

В ексклузивно интервю за ManUtd.com и MUTV, Ди Мария заяви, че да стане част от Червените Дяволи е „голям момент от кариерата ми“ и лесно се е установил в клуба.

„Да напуснеш отбор като Реал (Мадрид) и да се присъединиш към голям клуб като Манчестър Юнайтед те кара да израснеш като играч и да направиш прогрес в своята кариера.“, заяви той. „Това бе много важен момент и аз съм истински щастлив тук.“

„С всеки изминал ден се чувствам по-спокоен и на мястото си. Имам къща тук и семейството ми е щастливо.“

„Откакто пристигнах, хората демонстрират положителна нагласа спрямо мен – при всеки ъглов удар или свободен удар, дори и по време на игра, всеки път, когато притежавам топката усещам подкрепата привържениците. Това те кара да се чувстваш още по-щастлив. Надявам се нещата да се подредят за мен, за да прекарам много години в тук.“

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Ди Мария: Усещам подкрепата на феновете, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Коментирай