Ди Мария решен да се докаже

dimaria-determined-to-impress

Звездата на Манчестър Юнайтед Анхел ди Мария обясни, че работи усърдно, за да се приспособи към живота в английската Висша Лига.

Аржентинецът записа осмата си асистенция на своята сметка миналия уикенд за гола на Андер Ерера срещу Суонзи – единствено Сеск Фабрегас има повече дотук през сезона – и продължава да вдъхновява тима на Луис ван Гаал.

След вълнуващото начало на кариерата му в Англия, печелейки наградата за играч на месец септември, той коментира, че е нормално да премине през върхове и спадове в първия си сезон в чужда страна.

„Имаше някои мачове, в които нещата за мен не се получиха, както биха могли и би ми се искало“, заяви Анхел. „Мисля, че това е част от процеса на адаптация към английската игра.“

„Започнах доста добре, но мисля, че впоследствие очакванията се повишиха и всеки си помисли, че ще продължа по същия начин. Но такъв е футболът. Понякога изживяваш тези върхове и падения. Отне ми известно време да се приспособя към всяка една от страните, в които съм играл преди. Трябва просто да продължа да тренирам здраво и да се концентрирам върху това, което искам, а то е да играя колкото се може по-добре.“

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Ди Мария решен да се докаже, 5.0 out of 5 based on 3 ratings