Джоунс развълнуван от визитите в Азия

philjonestrainФил Джоунс няма търпение да види със собствените си очи подкрепата, на която Манчестър Юнайтед се радва в Азия, след като е слушал доста за това от съотборниците си.

Клубът обяви, че първият отбор ще играе мачове в Хонг Конг и Япония по време на предсезонното си турне. Джоунс вече бе част от пътуването на Юнайтед в Америка, но е особено развълнуван да види подкрепата към Червените Дяволи в Далечния Изток.

„От това, което Рио казва – фен база там е огромна. Именно това ни кара да вълнуваме от предстоящата ни визита и от възможността да изпитаме подкрепата на привържениците. А предполагам, че и самите фенове ще се развълнувани от нашето посещение“, заяви Джоунс пред ManUtd.com.

„Когато се срещнах със състава за първи път (през юли 2011), това определено ми отвори очи колко огромен всъщност е Юнайтед като клуб. Разбира се, знаех, че е една голям институция, но не осъзнаваха каква невероятна фен база има. Имаше хора, редящи се пред нашия хотел само за да ни зърнат, което е сюрреалистично, но това беше страхотно преживяване.“

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Коментирай