Де Хеа: Турнето помага на новите момчета

degeadavДавид де Хеа заяви, че предсезонните турнета помагат изключително много на новите играчи да свикнат с живота в Манчестър Юнайтед.

Първите стъпки на испанецът като Червен дявол бяха по време на турнето в Америка през 2011 г., след преминаването му от Атлетико Мадрид. Де Хеа има приятни спомени и смята, че предстоящото турне в Щатите ще помогне на новите попълнения Андер Ерера и Люк Шоу.

„Имам страхотни спомени от първото си турне с Юнайтед. Много ясно помня срещата ми с играчите и тренировъчните сесии с тях и Сър Алекс“, заяви младият вратар пред ManUtd.com.

„Турнетата ти показват как живеят и тренират големите футболисти. Юнайтед е огромен клуб и осъзнаваш това, когато пътуваш в чужбина, особено в страни като САЩ и Япония. Клубът има огромна фенска маса.“

Де Хеа е впечатлен от голямата популярност на футбола в Съединените Щати, особено с трансферите на доста нашумели играчи в Мейджър Лийг Сокър, а именно сънародникът му Давид Вия и бразилецът Кака. Прекрасното представя на националния отбор на САЩ на Световното първенство също спомага за повишаването на популярността.

„Все повече и повече големи имена отиват да играят там“, коментира Давид. „Опитват се да направят първенството си още по-силно и се справят добре. Хората се наслаждават на спорта все повече. Очакваме с нетърпение нашето турне в Щатите. Много е важно да имаш добра предсезонна подготовка, за да си готов за дългия сезон.“

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Де Хеа: Турнето помага на новите момчета, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Коментирай