Дешан за Антони Марсиал

42C68A87A5C843C3B405C093B694A610

Мениджърът на Франция Дидие Дешан потвърди контузията на Антони Марсиал в срещата от вторник, когато Англия победи Франция с 2-0 на Уембли.

Все още не е потвърдена сериозността на контузията на Марсиал. По всяка вероятност Луис ван Гаал ще даде повече информация от тренировъчния комплех „АОН” по време на пресконференцията преди мача в петък.

Марсиал беше титуляр в приятелската среща във вторник и два пъти беше на косъм да се разпише с попадения, преди да бъде сменен от Антоан Гризман в 67-та минута. Джо Харт, а по-късно и Джак Бътланд, който влезе като смяна, записаха някои страхотни спасявания.

След последния съдийски сигнал, деветнайсетгодишният нападател е бил заснет да напуска стадиона с патерици. Френският мениджър потвърди контузията му.

CUDGtJqW4AE7Bqv

„Доста го боли.” – каза победителят от Световното първенство през 1998г. Дидие Дешан (тогава Франция се изправи на финала срещу Бразилия. Мачът завърши 3-0 за французите с попадения на Зинедин Зидан (2) и Емануел Пти.)

„Мисля, че контузията е причинена от удар в горната част на крака.”

В петък Луис ван Гаал вероятно ще коментира и Майкъл Карик, който контузи глезена си и беше изваден от игра по време на срещата между Англия и Испания миналия петък.  (Испания 2-0 Англия).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
Дешан за Антони Марсиал, 3.7 out of 5 based on 3 ratings