Депай развълнуван от трансфера

230673

Мемфис Депай даде ексклузивно интервю за клубната телевизия на ПСВ след като новината за преминаването му в Манчестър Юнайтед бе обявена от двата клуба.

Е, беше потвърдено, че е постигната договорка между ПСВ и Манчестър Юнайтед…

Фантастично е! Това е сбъдната мечта. Това е много голяма крачка към много голямо първенство.

Ти получи аплодисменти и добри пожелания от своите съотборници на тренировка. Това накара ли те да се почувстваш щастлив?

Да. Когато всички играчи дойдат и ти пожелаят успех, това говори много за изминалия сезон.

Беше ли по-лесно за теб да избереш клуб, където познаваш треньора, Луис ван Гаал?

Да, чувството беше приятно. Действително го познавам добре. Имаме добри взаимоотношения. Беше малко трудно на фона на всичките спекулации относно моето бъдеще, но вече направих своя избор да подпиша с Манчестър Юнайтед и мечтата ми се сбъдна. Това показва, че съм израснал като играч.

Остават ти още само два мача с ПСВ. Те ще бъдат ли специални за теб?

Да, ще бъдат. Преминал съм през школата на ПСВ. Тук съм от 12-годишна възраст. Работих много здраво за това. Сблъсках се с много трудности, за да стигна дотук – кръв, пот, сълзи, върхове и спадове. Но в резултат на това се получи нещо много красиво. Израснах не само като играч, но и като личност. Така че тези два последни двубоя ще бъдат много емоционални за мен.

Изборът да останеш в ПСВ и през изминалия сезон си беше твой, и ти даде всичко от себе си за спечелването на тази шампионска титла…

Миналата година беше страхотна за мен. Трето място на Световното първенство с националния отбор на Холандия и най-накрая титла с ПСВ. Беше чудесно. Може би, можем да поставим рекорд и може би, аз бих могъл да стана голмайстор на първенството. Ще дам всичко от себе си в тези последни два мача с ПСВ и ще им се насладя.

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (5 votes cast)
Депай развълнуван от трансфера, 4.2 out of 5 based on 5 ratings