Виктор Валдес за своя дебют за Юнайтед

Victor Valdes debut

Виктор Валдес описа дебюта си за Манчестър Юнайтед като „невероятен“, след като записа първото си участие за клуба при неделното равенство 1-1 срещу Арсенал.

Титулуваният вратар влезе като резерва, за да замени контузения Давид де Хеа само за оставащите 15 минути и получи шумно посрещане от присъстващите на Олд Трафорд.

Въпреки, че Валдес нямаше какво да направи при неприятното отклонение на топката, което позволи на артилеристите да претендират за точката по-късно, испанецът остана разочаровен от резултата, но благодари както на съотборниците си, така и на верните Червени Дяволи за подкрепата им.

„Почувствах го много добре,“ заяви той пред ManUtd.com. „Давид поиска да излезе много бързо и следващото, което знам е, че бях на терена. Бе страхотно чувство да бъда на терена на Олд Трафорд, феновете ме посрещнаха много добре и поради тази причина съм щастлив.“

„Не бях доволен от резултата, защото не бе добър за нас. Беше късметлийски гол за тях, но аз съм щастлив, че направих своя дебют. Всичко бе много бързо: Давид излезе и аз не знаех какво се случва, но след това някой каза „Виктор, влизай“.

„Бяха няколко добри месеца; моите съотборници се отнасяха добре с мен тук. Треньорът също се отнасяше добре с мен. Истината е, че всичко беше добре. Имаме невероятна група фенове – да излезеш и да бъдеш посрещнат по този начин е невероятно за един футболист.“

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (4 votes cast)
Виктор Валдес за своя дебют за Юнайтед, 4.5 out of 5 based on 4 ratings