Видич: Радвам се, че е приятелски мач

vidicinterviewmutvНеманя Видич призна в ексклузивно интервю за MUTV, че ще бъде ужасно преживяване да се изправи срещу Юнайтед с екипа на Интер, когато двата тима се срещнат във Вашингтон.

Бившият капитан на Червените Дяволи се присъедини към италианците това лято след 8 години и половина на Олд Трафорд, но в едва 3-тата контрола на Юнайтед от Турне 2014, той се изправя срещу бившите си съотборници.

Неманя застана пред камерата на MUTV и говори за трудното решение да напусне Юнайтед, как се установява в новия си клуб и своята решимост да научи езика.

Вида признава, че макар двубоят да е от Чемпиънс Къп и да има турнирен характер, това си е приятелски мач, в крайна сметка.

„Добре е че това е приятелски мач“, каза той в интервю за MUTV. „Не би ми се искало да се изправя срещу Юнайтед в състезателен двубой. Но ще бъде странно да играя срещу играчи, с които съм тренирал, срещу клуб, от който бях част за толкова много години. Но от друга страна се радвам, че ще се видя с приятели.“

Попитан дали ще го видим в пълната му светлина и дали ще играе като такъв, какъвто го познаваме и обичаме, той добави: „Чуйте, дори срещу брат си бих дал всичко от себе си.“

 

www.manutd-bulgaria.com

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Видич: Радвам се, че е приятелски мач, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Коментирай