Ван Перси развълнуван от конкуренцията с Фалкао

robointra

Робин ван Перси е доволен от привличането на Радамел Фалкао в последния ден от трансферния прозорец и признава, че предвкусва конкуренцията за място в Манчестър Юнайтед.

Колумбийският голмайстор се присъедини към Юнайтед под наем за една година с цел подсилване на атакуващите играчи след разочароващото начало във Висшата Лига, където Червените Дяволи завоюваха само 2т. от възможни 9.

Ван Перси заяви, че ще се бори за титулярно място с Фалкао, капитана на отбора – Уейн Рууни и продукта на академията – Джеймс Уилсън. Холандецът е развълнуван от предстоящото предизвикателство обявявайки Фалкао като страхотно попълнение към състава.

„Приветствам пристигането му, той ни подсилва.“,  сподели Робин на Fox Sports NL.“В топ отбор винаги трябва да привличаш най-доброто, такива са и моите виждания.Фалкао трябва да се бори за своето място, както и аз. Трябва да се борим и с Уейн Рууни и Джеймс Уилсън за място на терена.“

Ван Перси също така опроверга слуховете, че му предстои операция на коляното, която ще го извади извън терена за няколко месеца.

„Впечатлен съм от това, че хората използват въображението си да сътворят нещо подобно.“, обясни Робин. „Не знам от къде тръгна тази спекулация, но мога да кажа с ръка на сърцето, че няма да съм в болница, за да си правя операцията.“

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (3 votes cast)
Ван Перси развълнуван от конкуренцията с Фалкао, 3.3 out of 5 based on 3 ratings

Коментирай