Ван Перси: Беше хубаво да поговорим

RooneyandRVP

Робин ван Перси вярва, че откровеният рзговор между членовете на отбора е спомогнал Манчестър Юнайтед да се върне към верния път за по-добър резултат срещу Уест Хем този уикенд.

В ексклузивно интервю за MUTV , холандецът разкри, че проблемите са били разгледани на редовната среща за анализ на мача на мениджъра, треньорския щаб и играчите в понеделник, 24 часа след като Червените дяволи пропиляха привидно решената победа след повеждането с 3-1, за да загубят с 5-3 от Лестър Сити.

„Правилният начин да продължиш напред е да говориш както за добрите неща, които правиш, така и за областите, които можеш да подобриш, което направихме на следващия ден.”, каза ван Перси.

„Всички дойдоха и имахме дълго събеседване относно мача. Беше наистина хубаво, тъй като всички говориха и споделиха чувствата си.”

Според ван Перси конструктвните разговори и ефективните тренировъчни сесии са върнали нещата под контрол и са поставили играчите в правилно разположение на духа за съботния сблъсък у дома с отбора на Сам Алърдайс.

„Имахме няколко добри тренирочвъчни сесии и всички са много позитивни преди мача срещу Уест Хем,” добави нападателят. „Всички сме на една вълна.”

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Ван Перси: Беше хубаво да поговорим, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Коментирай