Ван Гаал: Мястото на никой не е гарантирано

Van-Gaal-trainingpitch

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал сподели, че всеки от неговите играчи, без значение колко голяма звезда е, ще трябва да си заслужи мястото в стартовия състав.

Говорейки преди важния мач в понеделник с Уест Бромич, холандецът отчете наскорошните изяви на някои млади надежди като Пади МакНеър и заяви, че може да бъде трудно за някои от установените играчи да намерят място обратно в неговите планове.

„Мисля, че конкретно Пади МакНеър се представи фантастично в двата мача, които изигра“, каза ван Гаал за неделните вестници. „Разбира се, Джоунс, Евънс и Смолинг не бяха на разположение, но аз винаги съм на мнение, че младите футболисти могат да свършат добра работа.“

„Имаме добри млади играчи и вече го показахме – не само МакНеър, а също Тайлър Блакет и Джеси Лингард.“

Попитан дали със завръщането на някои контузените играчи ще видим истинското лице на Юнайтед, ван Гаал отрече подобно твърдение и коментира, че има достатъчно качество и широчина в състава.

„Вие споменахте Рууни, Карик и Джоунс – разбира се, те са страхотни играчи – но ние разполагаме с много такива и понякога останалите се представят по-добре“, подчерта мениджърът.

„Никой не се завръща обратно в състава ми по презумпция, повярвайте ми. Трябва да го заслужиш на тренировъчното игрище и всички футболисти го знаят. Вярвайте ми, не всичко зависи от името. Най-младият ни играч, МакНеър, беше забележителен в последния ни двубой.“

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Ван Гаал: Мястото на никой не е гарантирано, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Коментирай