Ван Гаал: Мачът с ЦСКА може да бъде повратната точка

BD9DF04BBCB045BDAA0C6AF246FF4970

Луис Ван Гаал твърди, че не липсва самочувствие сред нападателите и, че очаква те да се докажат във вторник в срещата от Шампионска лига срещу ЦСКА Москва.

Манчестър Юнайтед отбеляза трето поредно равенство, след като не успя да отбележи на Кристъл Палас в събота и сега вниманието се насочва към ключов мач следващата седмица. Червените трябва да победят руснаците (които спечелиха две домакинства за последните 4 дни – 2-0 и 2-1), за да продължат да се борят за място за директните елиминации в състезанието.

На въпроса дали има проблем с умствената нагласа на играчите, който им пречи да намерят мрежата, Ван Гаал отговаря: „Аз не виждам такова нещо. Наблюдавайки ги, не мисля, че се съмняват в качествата си. Всичко може да се промени за един мач – нека това бъде мача с ЦСКА Москва, защото се нуждаем от победа.

Феновете подкрепят отбора на Олд Трафорд и шефът не се притеснява, че имаше скандирания към играчите да атакуват повече през второто полувреме в събота.

„Смятам, че феновете винаги имат право да изразяват мнението си” – отговаря Ван Гаал.

„Първият път, когато не бяхме по-добрия отбор на чужд терен беше срещу Арсенал, затова мисля, че са запознати. Те могат да пеят (да скандират за атака), но за следващия мач, може би трябва да скандират по друг начин.”

Последният гол за Юнайтед беше при последната среща с ЦСКА Москва на 21ви октомври, когато Антони Марсиал отбеляза гол с глава в 65-тата минута. „Надявам се да отбележим отново срещу ЦСКА Москва, защото тогава ще заговорим по друг начин.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Ван Гаал: Мачът с ЦСКА може да бъде повратната точка, 5.0 out of 5 based on 3 ratings