Ван Гаал и Йънг оценяват представянето на Янузай

Januzaj vs The Black cats

Луис ван Гаал и Ашли Йънг похвалиха представянето на влезналия като резерва Аднан Янузай, след като белгийското крило помогна на Манчестър Юнайтед при победата с 2-0 над Съндърланд.

Заменяйки Анхел ди Мария на почивката и ставайки свидетел на откриващия резултата гол на Уейн Рууни от точката за изпълнение на дузпа, Янузай асистира за втория гол на капитана, принуждавайки Костел Пантилимон да спаси неговия нисък удар, преди топката да бъде забита в мрежата.

Докато Уейн Рууни бе обявен за Играч на Мача с 51% от от гласовете на феновете (Янузай получи 21%, а Йънг 24%), включването в атака на Янузай бе това, което наистина направи разликата.

Ван Гаал бе видимо доволен от въздействието на 20-годишния играч в края на мача и заяви по-късно пред MUTV: „Бях много щастлив, че той записа асистенция за първи път, това е нещо, което искам да виждам от всеки играч.“

Междувременно Ашли Йънг смята, че Янузай отговаря на изискванията на своя мениджър за образцов модел, допринасяйки за въодушевеното представяне на Червените Дяволи през втората част на Олд Трафорд.

Играчът с номер 18 на Юнайтед каза за своя колега: „Той бе страхотен. Като крило искаш да получаваш топката и да тръгнеш към противниковия бек . Той направии точно това, направи точно, каквото мениджърът поиска от него на почивката. Това бе прекрасно представяне от негова страна, но бе отборно представяне и всеки в отбора, всеки, който влезе бе фантастичен.“

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (5 votes cast)
Ван Гаал и Йънг оценяват представянето на Янузай, 4.8 out of 5 based on 5 ratings