Ван Гаал за равенството с Палас

lvgsarmyliveВан Гаал даде ексклузивно интервю за клубната телевизия след нулевото равенство с Кристъл Палас…

Какви бяха указанията Ви за днешния мач?
Палас показаха много агресия. Спечелваха всяка топка през първите петнайсетина минути на първото полувреме – втората и третата топка бяха винаги за тях, затова те успяха да упражнят преса върху нас. Но след 15 минути, ние се върнахме в мача и създадохме няколко възможности. През второто полувреме не успяхме да осъществим нашето традиционно владение на топката и не можехме да я задържим, затова и не създадохме достатъчно шансове. В защита бяхме добре – не допуснахме много положения пред нашата врата.


Липсата на голове притеснителна ли е?

Разбира се. Казах го и след мача с Мидълзбро, когато ние създадохме доста положения. Трябва да успяваш да ги оползотворяваш. В последната минута на първото полувреме Андер Ерера можеше да завърши, но той не го направи. Попитах го защо, но и той не знаеше, което е лошо. Но не мога да се оплаквам от резултата, защото не смятам, че бяхме по-добрият отбор днес.

Какво можехте да промените?
Не мога да направя нищо повече, защото ние не можем да тренираме: можем само да се възстановяваме и пак да се възстановяваме. Трябва да отбележим в следващия мач и всички ще бъдат щастливи отново, особено срещу ЦСКА Москва ще бъде много важно да вкараме.


Три мача в Лигата, три чисти мрежи и пет точки…доволен ли сте от това?

Не, не съм доволен, защото ако искаш да бъдеш шампион трябва да побеждаваш в подобни мачове. Арсенал биха Суонзи например. Ние загубихме срещу Суонзи, въпреки че бяхме по-добрия отбор, но Арсенал ги би с 3-0.

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Ван Гаал за равенството с Палас, 5.0 out of 5 based on 2 ratings