Блинд: Ще се борим за титлата

Daley MUFCvMCFCvCFC

Дейли Блинд твърди, че няма никакво съмнение, че Манчестър Юнайтед ще се бори за спечелването на  титлата на Висшата Лига следващия сезон.

Холандецът изигра важна роля в последните шест убедителни победи в лигата, които включват победите срещу Тотнъм, Ливърпул и Манчестър Сити.

Успешната серия победи постави Юнайтед на третото място, на точка от втория Арсенал, преди предстоящата визита на Челси следващата събота. Въпреки че победа на Стамфорд Бридж би скъсила разтоянието с лидерите на пет точки (Челси са с мач по-малко), Блинд е фокусиран над силен завършек на настоящия сезон и смята, че битката следващия сезон ще е по-оспорвана.

„Манчестър Юнайтед винаги е бил клуб, който се бори за титлата, така че това е лесен отговор,“ заяви Блинд пред репортерите, когато бе попитан дали Червените Дяволи ще бъдат сред борещите се за титлата следващия сезон.

„Всеки път, когато играеш искаш да се представяш по-добре и ако видите как се справихме, мисля, че се подобрихме много. Все още се усъвършенстваме и ние наистина сме един отбор, това е важно. Трябва да продължаваме по този начин и да си напомняме, че всеки мач е последен.“

Запитан дали убедителната победа в неделя над Сити е послание към останалите, 25-годишният холандец каза: „Разбира се, другите отбори са го гледали, но ние трябва гледаме себе си този сезон, нашите собствени мачове, да се съсредоточим върху това и ше видим как ще приключи.“

Червените Дяволи се отправят към визитата си в събота на Челси, изпълнени с увереност и като лидери в лигата на базата на резултатите между топ отборите. Блинд е доволен от този рекорд, но настоява че играчите се отнасят към всеки оставащ мач като към важен сблъсък.

„Ние не трябва да гледаме Челси или някой друг – трябва да се фокусираме над собствената си игра. Трябва да гледаме себе си. Всеки мач е финал до самия край и ние трябва да вярваме в себе си,“ добавя Дейли.

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (6 votes cast)
Блинд: Ще се борим за титлата, 4.8 out of 5 based on 6 ratings