Блинд се наслади на дебюта си

DaleyBlindvsQPR

Дебютантът на Манчестър Юнайтед,  Дейли Блинд заяви, че се чувства много горд да играе пред „невероятните“ фенове на Олд Трафорд, след като помогна на Червените Дяволи за победата с 4-0 над КПР в неделя.

Холандският полузащитник беше един от тримата играчи направили своя дебют за Юнайтед, заедно с Маркос Рохо и Радамел Фалкао. Блинд изглеждаше като в свои води на позицията си непосредствено пред защитната четворка.

В ексклузивно интервю за MUTV след победата, Блинд сподели за вълнението да стъпи на осветената трева и за радостта му да изиграе своята роля в първата победа на Червените Дяволи за тази кампания.

„Наистина бях развълнуван преди мача“, признава той. „Беше наистина добър дебют, на който истински се насладих и феновете бяха невероятни. Всичко мина добре. Имах хубава седмица на тренировки и всички наистина бяха мили и отворени към мен, получих добро посрещане. Почувствах се у дома си от първия момент.“

Блинд е добре запознат с изискванията към отбора на Луис ван Гаал, след като е работил под негово ръководство на интернационално ниво за отбора на Холандия. Привлеченият за 14 млн паунда играч вярва, че увереността в отбора ще продължава да нараства докато играчите научават повече за философията на Ван Гаал.

„Това е нов отбор и може да бъде трудно в началото, но мисля, че се справихме добре. Всички се чувстваме добре и си помагаме едни на други, когато губим топката. Важно е, че правим това възможно най-бързо. Това е философията на мениджъра. Свършихме добра работа като отбор. Това е ново начало и гледаме напред към следващия мач.“

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Блинд се наслади на дебюта си, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Коментирай