Блинд: Можем да извлечем позитиви

daley_blind_1st_goal

Въпреки че беше разочарован да не си тръгнат с трите точки, голмайсторът Дейли Блинд вярва, че Манчестър Юнайтед може да извлече позитиви от играта си и стремежа си непрестанно да атакува.

Блинд, чийто първи гол за Червените Дяволи донесе точката за момчетата на Луис ван Гаал, беше впечатлен от контрола на топката, който демонстрираха неговите съотборници и от тяхната креативност, но призова за повече концентрация и безкомпромисност в защита.

„В края, може би трябва да сме доволни от едната точка, но аз не съм“, коментира Дейли за MUTV. „Изиграхме добър мач и създадохме много положения, но предоставихме две на съперника, което беше жалко. Трябва да внимаваме повече относно това в следващите двубои.“

Следващите срещи изглеждат трудни на първо четене като в Манчестър пристигат Челси в неделя, след което е визитата на съгражданите от Сити, седмица по-късно. Все пак, Блинд запазва увереност, че въпреки разочароващия резултат в Мидландс, той и неговите колеги могат да си вземат поуки и да гледат напред.

„Справихме се много добре във владеенето на топката и създадохме много положения. От гледна точка на това, мачът ни може да се определи като най-добър досега“, добави халфът. „Мисля, че можем да гледаме към предстоящите мачове със самочувствие, защото днес играхме добре. Ще навлезем в тях с увереност и вяра в собствените си възможности.“

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)
Блинд: Можем да извлечем позитиви, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Коментирай