Блинд: Легендите, с които бих искал да играя

Blind Q&A

Новият г-н Универсалност на Манчестър Юнайтед, Дейли Блинд, отговаря на пет произволни въпроса на феновете, публикувани на официалната фейсбук страница на клуба и разкрива кои са тримата бивши футболисти, които би се радвал да е имал за съотборници …

 

Ако можеше да играеш заедно с един бивш Червен Дявол, кой би бил и защо?

В Манчестър Юнайтед е имало толкова много велики играчи, така че е трудно да избера. Кристиано Роналдо, който сега е един от най-добрите в света. Би било хубаво да играя с него и мисля, че бих могъл да науча много от него. Също така, бях фен на Дейвид Бекъм. Бях фен на неговото подаване и на начинът, по който той винаги бе важна фигура в мача. Пропуснах да играя с Гигси. Той е играч, който гледаш с възхищение, той е личност и аз се опитвам да се уча от него. Понякога играе на тренировки … все още го може.

 

Ти самият и Робин ван Перси наскоро играхте дартс с дартс легендите Майкъл ван Гервен и Реймънд ван Барневелд. Как беше?

Забавлявах се.  Винаги съм гледал дартс и следя от дълго време, така че беше хубаво да играя с и срещу тях. Също беше приятно да бия Робин! Бях добре, в миналото играех доста с мой приятел, който има дъска у дома. Така, че имам някакъв усет за това, доста добър съм, но също така се нуждаеш от малко късмет.

 

Кои са любимите ти неща от живота в Манчестър?

Живея в центъра на града, наистина е приятно. Живея в апартамент, защото исках да бъда сред хората и тълпите. Също така живеех в центъра на Амстердам. Обичам да правя нормални неща, като да карам колелото си, да излизам навън за обяд или вечеря. Съвсем обикновени неща.

 

Имаш ли някакви суеверия или ритуали преди мач?

Не съвсем. Имам нещо като ред по отношение на това как поставям всичко. Не от ляво надясно, но винаги е в същия порядък. Какво се случва, ако не го направя? Нищо предполагам, но обичам да правя нещата по един и същ начин и да има последователност.

 

Какъв щеше да бъдеш, ако не беше футболист?

Бях добър в училище, но наистина не ми харесваше, така че винаги съм искал да правя нещо свързано със спорт. Винаги казвах, че ако не съм футболист , то искам да бъда треньор по гимнастика в училище. Но трябваше да бъде спорт, а не стоене в офис някъде. Може би треньор на деца, но определено не икономика или нещо подобно!

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (8 votes cast)
Блинд: Легендите, с които бих искал да играя, 4.8 out of 5 based on 8 ratings