Блинд вижда универсалността като благословия

Daley Blind 17
Дейли Блинд вярва, че неговата универсалност може да бъде само от полза за Манчестър Юнайтед, независимо каква схема на игра е избрал Луис Ван Гаал.

Адаптиращият се холандец участва в няколко различни зони от отбора откакто се присъедини миналото лято, включително централна полузащита, централна защита и лява зона на защитната четворка.

Блинд казва, че се наслаждава да играе на всички различни позиции и е придобил опит от всяка една от тях в продължение на много години, сега настоява, че го намира лесно да превключи от една позиция към друга.

“Харесва ми, че мога да играя на повече позиции, не го считам като негативна черта, мисля че мога да помогна на отбора, когато ми се наложи да играя на различни позиции”, сподели той пред MUTV в ексклузивно интервю. ”Това също така е хубаво за мениджъра, че има повече опции с мен.”

“В Аякс сменях позицията си няколко пъти по време на мач и се опитвах винаги да науча каквото трябваше за всяка позиция.”

“Сега е малко по-лесно да превключа много бързо в ума ми за различните позиции, за да знам къде какво трябва да правя. Мисля, че това е важно.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Блинд вижда универсалността като благословия, 5.0 out of 5 based on 6 ratings