Блакет приветства конкуренцията на Рохо

van-gaal-tyler-blackett-660x330

Тайлър Блакет приветства пристигането на Маркос Рохо в Манчестър Юнайтед, като оценява полезната конкуренция за място в защитата.

Продуктът на академията Блакет се наслади на първите си минути с отбора на Англия до 21 години през седмицата, като помогна за реализирането на третия гол в победа с 3-0 срещу Молдова. Това показва прогреса му след като започна и трите мача за Юнайтед като титуляр във Висшата Лига и му спечели място в анкетата за най-добър играч на месеца за август.

В ексклузивно интервю за ManUtd.com, 20-годишният защитник бе попитан как се представя Рохо на тренировките, след като вече е готов да играе срещу Куийнс Парк Рейнджърс.

„Справя се добре.“, заяви Блакет. „Очевидно, той е играч, който играе на моята позиция, но мога и да се уча от него.Надявам се да се конкурирам с него за място в отбора. Маркос ще се прояви в защита, когато е нужно, но също така той има добър ляв крак и това ще донесе баланс в отбора.“

Блакет се надява да продължи да впечатлява Луис ван Гаал и да си затвърди място в първия отбор, въпреки, че е стъпил здраво на земята.

„Надявам се да запиша повече мачове.“, отвърна Тайлър, когато бе попитан за целите му през сезона. „Знам, че няма да играя във всеки двубой, но искам да запиша повече мачове и да имам възможности да се доказвам в първия отбор. Бих искал другото лято да заявя, че отбора се е справил отлично и аз съм изиграл 10-15 мача. Искам да се установя на високо ниво и да докажа на себе си, че мога да играя в Юнайтед.“

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (3 votes cast)
Блакет приветства конкуренцията на Рохо , 4.3 out of 5 based on 3 ratings

Коментирай