Андер Ерера за Пол Скоулс

0B0816E6438E4793B2F3F801FF128BBB

Андер Ерера споделя адмирациите си към легендарния полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс,  който ще се появи в благотворителния мач на УНИЦЕФ тази събота на Олд Трафорд.

„Спомням си Пол Скоулс като играч, който може да защитава, да атакува, да подава, да отнема топката, да прави всичко. Той беше завършен играч.”

Знам, че е трудно когато има само един Пол Скоулс, но аз се опитвам да правя подобни неща понякога, уча се от него, опитвам се да отбелязвам, да защитавам, да отнемам топката. Но аз съм Андер Ерера, той е Пол Скоулс. Ние сме различни играчи в крайна сметка.

Когато мислиш за полузащитниците на Юнайтед през годините, неговото име изниква в съзнанието ти. Спомням си полуфинала за Шампионска лига срещу Барселона. Юнайтед спечели с 1-0. Той отбеляза страхотен гол, но не беше само гола – игра невероятно. Бях впечатлен, взимам пример от него.

Скоулс никога не се е вълнувал от публичната слава. Винаги е бил тих и спокоен, но когато излезеше на терена беше най-добрия. Във футбола не е лесно да вземаш правилните решения когато играеш пред 70 000 скандиращи и пеещи фенове. Но все пак трябва да правиш каквото е нужно и точно това правеше Пол Скоулс, това е каквото прави Карик сега – невероятно е.

Видях, че Пол Скоулс е казал някои добри неща за мен по-рано този сезон. Това ме прави наистина горд. Мотивира ме да продължа да се развивам и да работя упорито. Надявам се, че един ден ще имам възможността да говоря с него. Надявам се да имам шанса да се уча лично от него и да ми помогне да подобря играта си.“

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Андер Ерера за Пол Скоулс, 5.0 out of 5 based on 3 ratings